A ARGUS fem, de la
nostra passió, la
nostra feina

Què és "ARGUS Detection Dogs"

ARGUS és un centre dedicat a l’ensinistrament de gossos de detecció. Els nostres gossos de conservació treballen per al Medi ambient, convertint-se així en una eina única per a investigadors, biòlegs, empreses privades, organitzacions i conservacionistes.

L’ús d’un gos de treball per a la conservació garanteix uns mètodes de cerca, rastreig i inspecció notablement menys invasius amb el Medi ambient que els utilitzats fins ara, a més de ser més efectius i econòmics.

Tant l’equip humà com l’equip caní d'ARGUS estem altament qualificats per desenvolupar tasques de cerca i reconeixement. Les nostres oficines estan situades a Barcelona, però treballem tant a nivell estatal com internacional. Tot per satisfer les necessitats dels nostres clients i, al mateix temps, ajudar el medi ambient, facilitant el seu estudi i la seva protecció.

Argus i el seu equip
Ingrid Ramon - Directora d'Ensinistrament i Operacions

Sóc la Ingrid, directora i fundadora de l’Associació ARGUS per la Detecció, Alerta i Conservació amb gossos.

Vaig començar la meva formació en psicologia i ensinistrament caní a Anglaterra, on he residit i treballat durant nou anys. He continuat formant-me i treballant als Estats Units, on he tingut la oportunitat de col·laborar amb alguns dels millors educadors canins i experts en gossos de detecció del món, treballant amb substancies com explosius, tabac, estupefacients, cerca de persones, i detecció de ratpenats i mostres de animals.

La meva experiència i coneixements en el món del gos és extensa i variada, i inclou el gos de protectora, el gos de cerca i rescat, tot passant pel gos d’esport (Schutzhund), el gos de teràpia, assistència i la meva gran passió, el gos de detecció.

Junt amb els gossos d'ARGUS, treballo per millorar cada dia, i d’aquesta manera oferir un servei innovador a la societat, la recerca, el medi ambient i els seus animals.

Aurora Reinlein, Aurora Rediu - Ensinistrament i Comunicació

 

Vols veure'ns treballar?

En aquest vídeo expliquem quins son els mètodes de treball d'ARGUS i com portem a terme l'ensinistrament dels nostres gossos.

Treballem i col·laborem amb...

Educacioenpositiu.com Ciberdem Amicus Canis Educació de Diabètics de Catalunya

Universitat Autònoma de Barcelona Clínic Barcelona, Hospital Universitari

Generalitat de Catalunya 
Argus Dogs: Entitat número EGA 01/2014 reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a Centre d'ensinistrament de gossos d'assistència, alerta mèdica i detecció
Llei 19/2009, del 26 de novembre, de l'accés a l'entorn
de les persones acompanyades de gossos d'assistència. Aprovada pel Ple del Parlament.