Fa més de 14000 anys
que els gossos formen
part del nostre món

Avís legal i condicions d'ús de la web

Gossosdedeteccio.com té com a objectiu la difusió de l'activitat, treball i activitats de l'Associació ARGUS. Aquest avís legal pretén proporcionar als usuaris la informació legal sobre la titularitat de la web, així com informar de les seves condicions d'accés, ús i règim legal dels seus continguts.

1. - Dades d'identificació de la web Gossosdedeteccio.com.
Titular: Asociación ARGUS (Barcelona)
NIF: G65811408 - Contacte: argusdogs@gmail.com

2. - Condicions generals d'accés i ús de la web. La web Gossosdedeteccio.com és titularitat de l'Associació ARGUS. La web està al servei d'empreses, entitats, usuaris i associacions, grups i protectores, així com d'altres organismes que desitgin consultar la seva informació.

3. - Propietat intel · lectual. Els drets de la Propietat Intel · lectual dels continguts (textos o gràfics), dels aplicatius inclosos en els codis font, i altres dissenys i elements d'aquesta web són titularitat exclusiva dels seus autors i de la titular, d'acord amb la legislació aplicable, i per tant, podran reproduir exclusivament per a ús privat. Per a qualsevol altre ús, necessitaran l'autorització expressa dels titulars de els drets. Són propietat de la titular dels logotips, marques i altres signes distintius que apareixen al web, i es troben protegides legalment. Sense autorització expressa o relació contractual formalitzada per escrit no es podrà presentar cap pàgina d'aquesta web en algun portal que no pertanyi a la titular, ni oferir gràfics, imatges o altres elements. Qualsevol enllaç a alguna finestra d'aquest web des d'altres webs, haurà de ser explícitament autoritzat per la titular.

4. - Responsabilitat pels continguts. El titular no és responsable dels danys i prejudicis que puguin derivar d'aquests continguts, informacions, publicitat i altres serveis i opinions d'aquesta web proporcionats per tercers o pels mateixos usuaris, o bé per webs gestionats per tercers als quals es tingui accés a través d'aquesta pàgina. Aquesta exclusió de responabilidad inclou també la derivada del mal ús efectuat per l'usuari. El titular ha de portar a terme aquelles accions necessàries per restablir la situació en cas de tenir coneixement d'algun acte il · lícit o il · legítim, mitjançant seva retirada. Així mateix, la titularitat es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els continguts i informacions del seu web. Accés a menors: el titular no responsabilitza de les conseqüències derivades de l'accés de menors a aquesta web, sempre que constin les advertències pertinents sobre els seus continguts i condicions.

5. - Protecció de dades personals

5.1. - Dades subministrades a tercers: La web podrà incloure banners i altres espais publicitaris de tercers. En cas que s'estableixin enllaços o altres mecanismes destinats a la captació de dades personals, seran aquests tercers els únics responsables amb indemnitat de la titular del compliment de la legislació de protecció de dades personals.
5.2. - El titular es reserva el dret d'utilitzar les dades subministrades pels usuaris , amb la finalitat d'informar puntualment de millores, novetats o serveis que consideri d'interès per als visitants de la web. Les dades subministrades pels usuaris no seran cedides a tercers.
5.3. - D'acord al que estableix la llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) , l'usuari cedeix l'ús de les dades que publica a la titular del web, i es compromet a contactar amb aquesta en cas de desitjar la seva modificació o eliminació. Aquest contacte s'ha de fer mitjançant correu electrònic a l'adreça: argusdogs@gmail.com

 

Vols veure'ns treballar?

En aquest vídeo expliquem quins son els mètodes de treball d'ARGUS i com portem a terme l'ensinistrament dels nostres gossos.

Treballem i col·laborem amb...

Educacioenpositiu.com Ciberdem Amicus Canis Educació de Diabètics de Catalunya

Universitat Autònoma de Barcelona Clínic Barcelona, Hospital Universitari

Generalitat de Catalunya 
Argus Dogs: Entitat número EGA 01/2014 reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a Centre d'ensinistrament de gossos d'assistència, alerta mèdica i detecció
Llei 19/2009, del 26 de novembre, de l'accés a l'entorn
de les persones acompanyades de gossos d'assistència. Aprovada pel Ple del Parlament.